November 2024 | Pon | Tor | Sre | Čet | Pet | Sob | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Statistics | Imamo že 16 prijavljenih uporabnikov Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je leo a. dixon
Uporabniki so skupaj objavili že 956 prispevkov in 195 subjects
|
|
| Drevored | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
the boss administrator
Število prispevkov : 177 Join date : 27/02/2014
| Naslov sporočila: Drevored Sob Maj 03, 2014 8:16 am | |
| | |
| | | caleb z. rainwater male
Število prispevkov : 141 Join date : 27/02/2014 Kraj : los angeles
| | | | anamarie l. scott female
Število prispevkov : 130 Join date : 27/02/2014 Age : 33 Kraj : los angeles
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 2:47 am | |
| [pridem, se sprehajam in rahlo pospešim ko ga zagledam] "hey caleb!" [se široko nasmehnem in mu pomaham] [skomignem z rameni] "nimam skrivnega recepta dragec. čudovito izgledam, ker imam to v krvi. tudi sam ne izgledaš ravno slabo." [mu pomežiknem in se zasmejem] [presenečena pogledam kolesarja, ko me caleb potegne za rokav in mu skočim v objem] "ohh, rešil si mi življenje. večno ti bom hvaležna!" [se zasmejem in ga še vedno držim v objemu] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 2:51 am | |
| "da, prav zagotovo ne izgledam slabo, ker svoje temne kolobarje pod očmi skrivam za očalmi," [se zasmejem] "hvala bogu, da danes namesto mene dela sestra. mislim, da bi zaspal direktno na pultu," [zavzdihnem] - [jo nekoliko privzdignem in zavrtim] "ah, tvoj dolg bo hitro poplačan, ko boš častila rundo. samo ne danes. še vedno se mi zdi, da sem zadet." [privzdignem obrvi in jo pogledam] | |
| | | anamarie l. scott female
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 3:04 am | |
| [mu hitro potegnem očala iz nosa in ga natančno pregledam] "oo, res izgledaš kot drek! kakšna urica spanja bi ti še koristila. zakaj si pravzaprav že vstal, če imaš prost dan? in kaj počneš tukaj z mano?" [dramatično vzkliknem in se mu zarežim] "v bistvu imam skrivni recept. pa ti ga ne povem." [mu pokažem jezik in mu pomežiknem] "dedek caleb, ali prav slišim? nisem vedela, da si se tako zelo postaral po včerajšni noči! nisva stara 50, vsak dan je nova zabava! častim pijačo, ampak danes zvečer, definitivno! morda bi lahko že zdajle nagnila kakšen kozarček ali dva." [se zahehetam in ga dregnem s komolcom pod rebra] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 3:13 am | |
| [se nekoliko namrdnem, ko mi vzame očala] "nehaj no, zaradi te svetlobe bom še oslepel! hm, mislim da danes sploh še nisem šel spat. to bo to. in ja, nemorem te kar ignorirati, ko te srečam, ali pač? si to želiš?" [se zasmejem in ji spretno izmaknem očala. si jih nadanem nazaj in neham vihat nos] "koliko si stara? 5?" [jo primem za jezik in rahlo pocukam] "fuj," [se zarežim in obrišem njeno slino v majico] "jebi se pijanka," [zagodrnjam, ko mi reče dedek] "ne resno. če samo povoham alkohol, kozlam na mestu."
| |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 3:23 am | |
| [se mu nasmehnem, pogledam v zrak in stegnem roke proti krošnjam dreves] "v bistvu imaš prav, spanje je za šibke. poleg tega pa sem zelo vesela, da si se ustavil in me pozdravil. moram priznati, da se včerejšnega popivanja ne spomnim najbolje, in sem nekako upala, da boš ti zakrpal te luknje." [dam roke v bok in ga skoraj jezno pogledam] "hej, hej nisem stara 5 let! imam dve leti!" [dvignem v zrak dva prsta in mu ju porinem pred obraz] "vidiš? ena, dve!" [se zasmejem, ga odvlečem na eno klopco in se vsedem] "vsedi se in razmisli kaj si ravnokar rekel. jaz sem pijanka? če sem jaz pijanka, kaj si potem ti?!" [iz žepa potegnem zmečkan cigaret, ga poravnam in pogledam caleba] "mi daš ogenj?" | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 3:36 am | |
| "ah, glede lukenj bolj težko. tudi sam se spomnim bore malo," [se zlažem in nekoliko pomolčim] "ja,ja,ja super. vidim. zaenkrat še nisem slep. niti gluh." [se zarežim in ji dam roko na usta, da jo utišam] "kakšen mir, ko ta piskajoča drenclja utihne za sekundo," [se smejim] - [se usedem zraven nje na klop in prekrižam noge po turško] "razmišljam. nevem. mislim, vem da si ti pijanka. jaz pa sem pač samo jaz. in vse tvoje nadaljne definicije o meni in kakršni koli ugovori bodo ignorirani," [potegnem iz žepa vžigalnik in ji ga podam] "oh, boho, boem, karkoli, pa še ognja ne znaš zakurit. res nevem." [ji razkuštram frizuro v sračje gnezdo] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 3:44 am | |
| [zavzdihnem in ga razočarano pogledam] "torej se resnično nič ne spomniš? niti kakšne malenkosti? sva se imela vsaj lepo? jaz nevem. že dolgo nisem imela take izgube spomina, pa sem jih v življenju imela že kar nekaj." [mu poližem roko, ko mi jo da na usta, zato da jo umakne] "saj me poznaš! nikoli ne utihnem. tudi, ko sem ti slikala lokalček sem govorila. taka pač sem." [mu požugam s prstom] "nikoli več me ne poskušaj utišati, ali pa bodo sledile sankcije!" [se mu zasmejem] "uh, če ti si samo ti, sem potem jaz sem samo jaz. kakšna filozofa sva!" [si prižgem cigaret, globoko potegnem in mu naslonim glavo na ramo] "misliš, da imam čarobne moči in mi iz prstov šviga ogenj? kljub temu, da sem v stiku z naravo, moram občasno uporabiti kako napravo kot je ta." [pokažem na vžigalnik in mu ga vtaknem v žep jakne] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 4:21 am | |
| [ignoriram njena vprašanja o prejšnji noči] "fuj, še več tvoje nagravžne sline," [se zarežim in ji tokrat roko pritisnem ob lice] "na, tu imaš." [se nasmehnem] "samo ne prični s tistimi teorijami o bananah, ker ti lahko že v naprej povem, da ne bom zastopil nič." [jo pogledam] "nevem. nisem ciljal na tvoje nadnaravne sposobnosti, katere torej praviš da nimaš, ampak na to, da bi vzela kamen pa trkala. ali pa tista fora z palicami. saj ne vem." [se zapletem in samo nekoliko zmedeno skomignem z rameni] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 4:37 am | |
| [si ne obrišem mokrega lica in se zasmejem] "oo praviš, da je moja slina nagravžna? zlobno!" [se sklonim k njemu in svoje mokro lice podrgnem ob njegovega] "tukaj imaš, to je kazen." [se mu zasmejem, si popravim frizuro, ki mi jo je prej razkuštral in ga resno pogledam] "banane? aha, ja ta je pomembna. poslušaj..." [potegnem še en dim in za par sekund utihnem] "torej, sokrat je človek. in sokrat je banana. torej če je sokrat človek in banana, smo vsi ljudje banane." [se nekaj časa trudim ostati resna, a se kmalu zakrohotam] "to je vse kar sem si zapomnila v šoli od najljubšega predmeta - filozofije! morda pa sem se udeležila le tega predavanja, res nevem." [zavijem z očmi] "a nisi ti indijanec? potem bi moral tudi ti vse te stvari obvladati, da veš! | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 5:05 am | |
| "o fuj, ne no. o fuj!" [že stotič ponovim med smehom] - [si obrišem lice] "pizda, resno? kaj je to sranje. banane, človek, sokrat, karkoli že. tale sokrat je bil očitno še bolj prfukjen od mene pa je postal slaven. kaj moram narediti, da postanem slaven in bogat in da se bodo o meni učili v šoli?" [jo radovedno pogledam in snamem očala, si jih zataknem za ovratnik majice] "sem indijanec in kdo je pa rekel, da jaz tega ne znam? seveda, da znam. jaz znam vse. samo nevem, če bi te skrivnosti življenja delil s tabo. tudi ti tvoje boemske fore, recepte in ostalo kramo skrivaš pred mano. tako sva si bot rožica," [se pretirano nasmehnem in ji kažem zobe] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 5:14 am | |
| [sem nekaj časa tiho, odkimavam in se primem za glavo] "oh caleb, kaj naj naredim s tabo? dejansko verjameš da je smisel življenja v slavi? predstavljaj si svoje življenje, če te zasledujejo paparaci, vsak tvoj korak je opažen, vsaka tvoja napaka izpostavljena. še prdnit ne smeš!" [se rahlo nasmehnem, potem pa spet postanem resna] "in na žalost se res dan danes vse vrti okoli denarja in slave. ampak obljubim ti, da boš nekako rešil vaš bar!" [se mu nasmehnem] "ohohoh, caleb rainwater zna vse! neverjetno. vsemogočni caleb. no, tudi jaz znam vse!" [mu spet pokažem jezik, zgrabim dve veje in poskušam zanetiti ogenj] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 7:59 am | |
| "se strinjam, ampak vse to je cena tega, da te po drugi strani strežejo od riti do glave. če imaš denar si lahko kupiš boljše življenje. tudi sam sem težko verjel v to, ampak je res, kupiti se da tudi ljubezen in zdravje." [jo pogledam in nekoliko obupano zavzdihnem] "bom ja. sranje bom." [samo zmajem z glavo ko omeni bar, pomolčim in skušam čimprej zamenjati temo] "ljubica, upam da se zavedaš da spominjaš na neandertalca z epileptičnim napadom," [se zarežim ko opazujem njen poskus prižiganja ognja] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Pon Maj 05, 2014 8:03 am | |
| [ga pogledam in zmajem z glavo] "nisem ne bogata, ne slavna, a sem srečna." [se mal zamislim in gledam predse] [še vedno skušam zanetiti ogenj in se zraven smejim] "ha ha ha! pa ti poskusi, pametnjakovič!" | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Tor Maj 06, 2014 1:10 am | |
|
"tudi jaz nisem ne slaven, ne bogat, ampak sem nesrečen," [pouty face] "ne hvala, mislim da te bom kar pustil, da preizkušaš svoje boemske čarolije." [jo pogledam in se zasmejim] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Tor Maj 06, 2014 2:09 am | |
| [se obrnem proti njemu, odvržem palice in ga zamišljeno gledam] "res bi ti rada pomagala, pa nevem kako? kaj naj naredim, da boš vsaj malce bolj srečen?" [se ponovno usedem poleg njega na klopco in se stisnem k njemu] "hmm, vem, da to ne bo spremenilo veliko. ampak kaj praviš na tale..." [iz žepa privlečem joint in se sama pri sebi nasmehnem] "...sveže zvit joint iz domačega vrta scottovih?" | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Tor Maj 06, 2014 2:59 am | |
| [zmajem z glavo] "kul sem anamarie," [zavrnem joint] "tako pač je. nekaterih stvari se ne da spreminjati, pa če se še tako trudiš na vse kriplje." [jo pogledam] "očitno mi je usojeno. nevem kaj naj ti drugega rečem." - "in če že sprašuješ kaj bi pomagalo; nehajva že gobezdati o teh depresivnih rečeh," [se malce nasmehnem] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Tor Maj 06, 2014 3:09 am | |
| [skomignem z rameni in pospravim joint] "no, če kdaj karkoli potrebuješ sem tukaj." [se mu nasmehnem in malo pomislim] "oh, poslušaj. to sem te že večkrat mislila vprašati, pa vedno pozabim!" [se široko nasmejem] "bi me lahko naučil voziti kolo? očka me nikoli ni. poleg tega pa nismo imeli doma nobenega kolesa. ampak zdaj sem opazila, da jih imajo tukaj, v los angelesu ogromno, za najem! osupljivo!" [navdušeno razlagam] "torej, res si želim doživeti kako je, ko se spustiš po hribu, z vetrom v laseh..." | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Čet Maj 08, 2014 8:11 am | |
| [za trenutek obnemim, ko omeni kolo in se sprašujem, če sem sploh slišal prav]"oh?" [samo zavzdihnem in poslušam dalje]"nikoli se še nisi vozila s kolesom? ni problema. doma v garaži jih imamo polno. lahko ti obnoviva kakšnega starega. kupiva nekaj barve, za ostalo bom poskrbel jaz. brat ima delavnico," [se nasmehnem]" - in tako boš potem imela svoje kolo, ki ga boš lahko poimenovala anamarie-ina strela!" - "ha, ali še boljše raketa!" [jo pogledam in se zasmejim] | |
| Naslov sporočila: Re: Drevored Čet Maj 08, 2014 9:37 am | |
| [ga pogledam in mal zavijem z očmi] "ne norčuj se iz mene. pač ne znam vozit kolesa. ti pa česa drugega ne znaš." [se potem nasmehnem in navdušeno poskočim] "torej potem bom imela svoje kolo? o moj bog, caleb, hvala! tak srček si!" [se zasmejem in mu skočim v objem] "kako ti bom to sploh lahko poplačala?" | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Drevored | |
| |
| | | | Drevored | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |