November 2024 | Pon | Tor | Sre | Čet | Pet | Sob | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Statistics | Imamo že 16 prijavljenih uporabnikov Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je leo a. dixon
Uporabniki so skupaj objavili že 956 prispevkov in 195 subjects
|
|
| ,poetry | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
dorothé s. rainwater female
Število prispevkov : 7 Join date : 05/05/2014
| Naslov sporočila: ,poetry Pon Maj 05, 2014 9:05 am | |
|
spoznajte edino rainwaterjevo hčerko, dorothé. dekle, ki se na vso moč trudi biti najboljša v družini in nasploh, da bi le dokazala, da je fina francozinja kot se spodobi. v življenju je naredila že kup napačnih odločitev, ena izmed teh pa je prav gotovo bila ta, da se poroči s kar nekaj let starejšim moškim, ki je povrh vsega na čelu mafije; česar pa enaindvajsetletnica -zaenkrat- ne ve. je naivno dekle, ki nasede prav vsaki bedni stvari. sanjari o svojem neuresničljivem življenju in razkošju, a vendar ostaja pozitivna duša, ki ne pozna besede sarkazem, posledično pa je preobčutljiva oseba. zanjo iščem vse, pretty please use her well! | |
| | | caleb z. rainwater male
Število prispevkov : 141 Join date : 27/02/2014 Kraj : los angeles
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Tor Maj 06, 2014 1:17 am | |
| caleb's pretties gal may i? | |
| | | dorothé s. rainwater female
| | | | caleb z. rainwater male
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Čet Maj 08, 2014 7:59 am | |
| oh well, definitivno bosta imela tisti zaščitniški bratsko sestrski odnos, am i right? on bi ji stalno skakal po živcih in očital glede te njene poroke, jo spraševal če je noseča itd. dora pa bi mogoče lahko izvedela za njegove skrivne hookups z tiano, mu očitala. da bi bila mogoče celo na nek način ljubosumna na to - oba. dora na tiano in caleb na moža od dore, maybe baby? | |
| | | anamarie l. scott female
Število prispevkov : 130 Join date : 27/02/2014 Age : 33 Kraj : los angeles
| | | | dorothé s. rainwater female
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Pet Maj 09, 2014 3:34 am | |
| caleb, sign me in, jaz sem za! (: bi lahko kar začela, right? anamarie, tvoja ana je perf! sliši se mi zelo zanima, predvsem mi odseva njena pozitivna energija, zaradi katere bi se super ujeli kot prijateljici, a? :) mogoče bi bila dora čisto očarana nad aninim poklicem, you know, painting! mogoče bi dora anamarie pogosto svetovala kaj naj naslika? ker ima domišljije na pretek in bi mogoče izpadlo bolj zanimivo. you decide babe! | |
| | | | dorothé s. rainwater female
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Pet Maj 09, 2014 3:58 am | |
| se strinjam! :) boš začela ti ali jaz? | |
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Pet Maj 09, 2014 4:00 am | |
| ful vesela bi bila, če bi ti začela, ker se poleg še učim. če lahko seveda! | |
| | | caleb z. rainwater male
| Naslov sporočila: Re: ,poetry Sob Maj 10, 2014 4:44 am | |
| - dorothé s. rainwater je napisal/a:
caleb, sign me in, jaz sem za! (: bi lahko kar začela, right?anamarie, tvoja ana je perf! sliši se mi zelo zanima, predvsem mi odseva njena pozitivna energija, zaradi katere bi se super ujeli kot prijateljici, a? :) mogoče bi bila dora čisto očarana nad aninim poklicem, you know, painting! mogoče bi dora anamarie pogosto svetovala kaj naj naslika? ker ima domišljije na pretek in bi mogoče izpadlo bolj zanimivo. you decide babe!
okayokay, sem začela, here! | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ,poetry | |
| |
| | | | ,poetry | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |