| VIP predel & mize | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
the boss administrator
Število prispevkov : 177 Join date : 27/02/2014
| Naslov sporočila: VIP predel & mize Čet Feb 27, 2014 6:48 am | |
| | |
|
| |
melanie l. bauer female
Število prispevkov : 142 Join date : 28/02/2014
| |
| |
erich l. bauer male
Število prispevkov : 86 Join date : 27/02/2014 Kraj : hollywood, los angeles
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:09 am | |
| [ji pomaham s kozarcem ob prihodu] "i love you too darling," [spijem požirek&se nasmehnem] "and yes, i'm having fun." [prikimam&se ozrem naokoli] "yes, indeed i am." [z očmi sledim eni natakarici] "have a drink woman. and relax." [jo pogledam] "how was your day anyway?" - "have you killed anyone today?" [privzdignem obrvi] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:17 am | |
| [pokličem natakarico.] glass of vodka please. [opazim da gleda za eno drugo natakarico in samo pogledam vstran.] or make it two. [gledam naokoli.] my day was okay, not that you really care. [ga pogledam s privzdignjenimi obrvmi.] and actually yes, i've been at gym, killing myself. what about your day, honey? [hvaležno pogledam natakarico ki prinese vodko in hitro naredim požirek.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:26 am | |
| "and extra martini!" [zakričim za natakarico] "of course i care darling," [zaigram&protestiram] "my day?" - "well a normal day. work day. stuff. company. you know how it goes," [jo pogledam&se ji nasmehnem] - [dobim martini&prvo pojem olivo ter se igram z zobotrebcem] "oh for gods sake, what did i done wrong this time? you look all p-pissed off," [privzdignem obrvi&jo primem za roko] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:38 am | |
| i almost forgot how it goes, actually. maybe i should come with you to work tomorrow. help you a little. [se mu mal nasmehnem.] [pogledam najine roke, ko me prime potem pa njega in umaknem roko.] nothing. it's me. pms. [fake smile & naredim požirek.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:44 am | |
| [sproščeno pijem svoj martini&se mi zaleti, ko imeni, da bi mi rada pomagala] "are you sure darling? i mean, i can handle it. can't you just go shopping with your bfff and fff?" [jo pogledam&opazujem njeno reakcijo] - [odmaknem roko&jo uprem ob pas] "what? pms? you have pms like every fuckin' week. i have needs too! we haven't had sex in ages! do you even know how does that make me feel?" [skoraj zacvilim] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 5:54 am | |
| nooooo. [zdolgočaseno zaokrožim z glavo.] my sister went in freckin' france do some businesses stuff, and it's holidays time, so all my friends are in vacations with their husbands. [privzdignem obrvi in pogledam v zrak.] it's not like i can ever remember when was the last time you took me somewhere. [rečem zadirčano in naredim požirek.] [mi vzame dih ko me upre ob pas.] [mu primem roko s katero me drži okoli pasu in mu jo ovijem dol iz mene.] well, you could use your hands in other attention but squeezing your wife. [se mu nasmehnem in ga s prstom vdarim po nosu.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:03 am | |
| [nekoliko poklapano zavzdihnem&ji prisluhnem] "so you want to go traveling? i can pay you a trip but i need to be here for the company sweetheart, we talked about this. the company can't wait while we'll be having fun. time is money! and we need more money!" [ji obrazložim&spijem še en požirek martinija] - [jo pogledam] "thanks for the advice, i feel so much better now," [srkastično rečem] "my parents are still asking me when will i get you pregnant. we'll need a heir." [se obrnem proti njej&privzdignem obrvi] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:13 am | |
| cmoon, one week erich. we won't get broke in one week.[zavijem z očmi.] plus, you can organize your minion peter or what's his name again, to run things for an week. i'm sure he would love to. [zavzdihnem in ga potem zapeljivo pogledam.] [se mu mal približam in ga pobožam po licu.] i'm sure i won't have pms next week. [mu zašepetam na uho, se vgriznem v ustnico in se umaknem.] [zavijem z očmi ko reče o starših.] tell your parents they can take care of heir all by them self. your mother looks even younger than me for god sake, i'm sure she's still capable of... [ne vem kako naj se izrazim in se spačim.].. making babies, you know. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:25 am | |
| "a lot of things can happen in a week - just saying!" [opazim, da imam prazen kozarec&zato še toliko bolj nejevoljno zagodrnjam] "it's andrew actually and i'm not really sure we can trust him honey, we are talking about big amounts of money. like billions. picture that puf, gone, broke. no house, no car, no beach house in monte carlo, no fitnes, no pool, no shopping, no yacht, no private plane..." [ji začnem naštevat&zraven pomaham natakarici naj prinese novo rundo] [postanem nekoliko zmeden&omotičen, ko mi zašepeta] "we can go to some fancy hotel, it will be different. like a trip! see! isn't that a great idea!" [jo navdušeno pogledam] "oh come on," [navdušenje zamre, ko spregovori o moji mami] "the company will soon be all mine and i will need a heir!" [zatečnarim] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:35 am | |
| [zavzdihnem ko našteva in zavijem z očmi.] okay, okay i get it. no vacations. fine. [razočarano naslonim glavo na eno roko & pogledam naokoli.] and how different is going to be? you just going to fuck me and i won't even come when you'll be already running back in work. [zavijem z očmi.] [mi začne iti na živce njegovo tečnarjenje ter ga trmasto pogledam.] then go and make a fucking heir with other woman. [zašepetam, ker opazim, da naju eni premožneži iz nasprotne mize presenečeno gledajo.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:46 am | |
| "sweetheart," [odložim kozarec, ko opazim njeno razočaranje] "i guess we really haven't been in monte carlo for a while," [ji grem z roko skozi lase] "and we need to make sure if our beach house is still standing," [se predam&vzamem telefon] "here, i'm texting andrew," [ji pokažem zaslon] "oh, shut up woman," [se razjezim] "you married me, you are my wife and we'll have a baby." - "end of story." [skoraj razbijem kozarec] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 6:57 am | |
| really? [se navdušeno nasmehnem, ko vzame telefon, potem pa ga nenadoma poljubim.] thanks. [se umaknem nasmejana.]
[se vstrašim ko se rajezi, potem pa vdarim po mizi in ga trmasto pogledam.] so what are you going to do? rape me? | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:02 am | |
| "yes," [se nasmehnem] "as long as you're smiling baby," [ji vrnem poljub] "jesus!" [zavijem z očmi&zmajem z glavo] "we are in public! if you haven't noticed!" [rečem skozi stisnjene zobe] "do you want someone to call the paparazzi? i'm sure they would be happy to write another juicy article about 'the happy bauer couple'!" [zadirčno rečem&popijem martini na ex] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:05 am | |
| [se umirim in se naslonim nazaj.] can't wait for paparazzi to ask which one started the fight. [naredim požirek.] why do you even want to have a baby? it's not like you have time to take care for it. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:09 am | |
| "oh, so now you're going to say that it's my fault?" [jo ogorčeno pogledam] "i invited you here tonight, because i wanted to have some fun and not to have a fight," [hladnokrvno rečem&si pogladim srajco] "you have time," [skomignem z rameni] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:15 am | |
| [ga pogledam in fino privzdignem obrvi.] that's exactly what i'm going to say. [se spet obrnem vstran.] [se nasmehnem ker vidim da naju že veliko ljudi gleda in se nagnem k njemu.] my kids won't be raised just by their mother. it takes both of parents to make smart and successful kids. [zavzdihnem in se nagnem na mizo, ter ga pogledam.] but you're right. let's not fight tonight. let's just cheers for the first night after two years when my husband took time for me. [fake smile in dvignem kozarec.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:23 am | |
| "i'm both, smart and successful. my kinds will have that in their dna." [jo pogledam&se ji nadvse očarljivo nasmehnem] "oh yes, let's celebrate that i did not, -" [poudarim not] "forget about our wedding anniversary!" [trknem svoj kozarec ob njenega, da nazdraviva] "on our marriage! and many wonderful years yet to come," [pobrskam po žepu&ji podam škatlico] "for my one and only." - "open it," [se udobno namestim nazaj] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:28 am | |
| [sam zavijem z očmi in ignoriram njegovo samovšečnost.] [ga presenečeno gledam, odložim kozarec ter vzamem škatlico.] [jo počasi odprem potem pa se nasmehnem.] how very unexpected. [ga pogledam.] thank you. [mu dam poljub na lice.] did your mother remember you about anniversary? | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:31 am | |
| "can't you just enjoy the moment?" [se prisiljeno nasmehnem&zasikam skozi stisnjene zobe nasmeha] "you're welcome otherwise," - "another one!" [zopet zakričim natakarici] "i will need something stronger, ha!" [navdušeno podrgnem roko ob roko] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:43 am | |
| ouch, i figure it out. thank her. [se priliznjeno nasmehnem in pospravim škatlico v torbico.] [ga pogledam.] i want something stronger as well. [pogledam natakarico.] three shots of rum, please. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:49 am | |
| "than just pretend that you're happy, okay?" [jo pogledam&čakam na svoj kozarec ruma][zopet pobrskam po jakni&vzamem ven lonček s tabletkami] - [vzamem eno v roko, ostalo pa pospravim nazaj v žep jakne] - [se obrnem stran od nje&dam tabletko v usta ter poplaknem z viskijem] "ah, wow, another one!" [navdušeno zakričim] "baby we are dancing tonight! wohoa!" | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:51 am | |
| what makes you think i'm not happy? [rečem odsotno, ker gledam kako nosi rum.] [že mislim nagniti, ko opazim da je vzel neko tableto.] erich? what's this? [ga postrani pogledam.] and don't say it's nothing, because i saw it. a pill. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize Pet Feb 28, 2014 7:57 am | |
| "your voice tone," [jo pogledam&naslonim komolce na mizo] [že hočem reči it's nothing, ampak si premislim] "yes it's a pill baby, but don't worry. it's for the pain in my back. you know long hours of sitting in those chairs." [se zlažem&nakladam] [dobim še en kozarec viskija&spijem na ex] - [mi droga začne počasi učinkovat] "see, i feel much better!" [se nagnem k njej&jo poljubim] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: VIP predel & mize | |
| |
|
| |
| VIP predel & mize | |
|