anamarie l. scott female
Število prispevkov : 130 Join date : 27/02/2014 Age : 33 Kraj : los angeles
| Naslov sporočila: she wanted to be the sky Čet Feb 27, 2014 9:43 am | |
| "One day your life will flash before your eyes. Make sure it’s worth watching."
Meet my pretty lady. Grace se je rodila v povsem navado družino srednjega razreda iz Londona. Enaindvajsetletnica ima enojajčno sestro dvojčico, s katero sta živeli povprečno življenje vsake britanske deklice. Grace ima definitivno lepe spomine na otroštvo, na čudovite trenutke s svojo najboljšo prijateljico in sestro Emily, na srednjo šolo, ki je bila polna nerodnih pripetljajev z vrstniki in vrstnicami. Na fakulteti je izbrala smer, ki ji je ustrezala - matematiko. Kot najstnica je imela večkrat zlomljeno srce, pa tudi fantom jih ni zlomila nič manjkrat. Kot sem rekla, vse skupaj se zdi izredno dolgočasno življenje mlade londončanke, brez enega samega tragičnega dogodka. No, ne povsem. Pri njenih dvajestih letih je lepotička izvedela, da ima levkemijo. Dekle že od začetka zavrača kakršnokoli zdravljenje, smrti se ne boji. Verjame, da mora življenje živeti dokler še lahko, da bo umrla brez obžalovanj, ne pa vse svoje dni preležati v bolnišnici. Filozofija se ji je zaenkrat obrestovala - kljub temu, da ji je zdravnik napovedal le še nekaj mesecev življenja, je s svojo boleznijo živela že eno leto, in približno dva meseca. V Los Angeles je pobegnila, ko so ji starši želeli vsiliti zdravljenje in kljub temu, da jih pogreša ter ljubi z vsem svojim srcem, verjame, da je bila to najboljša odločitev kar jih je sprejela. Torej kaj naj še rečem. Dekle je izredno pozitivno, in hvaležno za vsak dan, ki ji je podarjen. Vsak večer se uleže v posteljo brez kančka obžalovanja. Res je, da se kdaj pa kdaj zave, da je njenega življenja lahko v trenutku konec, takrat pač ni prijetna družba. A načeloma je zelo komunikativna, nasmejana in pri človeku ne išče nobenega sočutja. Življenje živi kot da nima prihodnosti, kajti navsezadnje zanjo jutrišnji dan ni zagotovljen. She's open for everything, I suggest you use her well.
"I want to have more sex, travel more, drink more wine and love life." | |
|
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: she wanted to be the sky Pet Feb 28, 2014 5:03 am | |
| i just adore your girl! bi se našlo kaj za mojo julio?(: |
|
anamarie l. scott female
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: she wanted to be the sky Pet Feb 28, 2014 11:35 pm | |
| hm... glede na to da sta obe takšni pozitivni dekleti se mi zdi da bi se kar precej ujeli in bi lahko postali dobri prijateljici. morda grace juliji ni nikdar povedala za svojo bolezen, nato mogoče julia po naključju najde nevem neke dokaze in nastane cela drama glede tega? i don't know, help me out:D |
|
anamarie l. scott female
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: she wanted to be the sky Sob Mar 01, 2014 2:15 am | |
| ja mislila sem, da bi se spoznali takoj ko sta obe prišle v la in sta se nekako ujeli. lahko začneva kar tam ko gresta nekam ven, se malo preveč napijeta and that's it |
|
anamarie l. scott female
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: she wanted to be the sky | |
| |
|