November 2024 | Pon | Tor | Sre | Čet | Pet | Sob | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Statistics | Imamo že 16 prijavljenih uporabnikov Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je leo a. dixon
Uporabniki so skupaj objavili že 956 prispevkov in 195 subjects
|
|
| Wanted ads | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
the boss administrator
Število prispevkov : 177 Join date : 27/02/2014
| Naslov sporočila: Wanted ads Pet Feb 28, 2014 3:43 am | |
| | |
| | | erich l. bauer male
Število prispevkov : 86 Join date : 27/02/2014 Kraj : hollywood, los angeles
| | | | Gost Gost
| | | | melanie l. bauer female
Število prispevkov : 142 Join date : 28/02/2014
| Naslov sporočila: Re: Wanted ads Pet Feb 28, 2014 4:54 am | |
| first middle surname,
išče se deklica - melaniina sestrica. torej what i know about her is, da je nekoliko mlajša od melanie, ampak vseeno ne preveč. torej, nekje v zgodnjih dvajsetih maybe. rodila se je v bogati družini, razvajenka, ki je vedno imela kar je želela - ampak kljub temu, je fanjte, lepi avtomobili in drage obleke niso nikoli tako pritegnili kot mojo melanie. raje je ždela za knjigami, predvsem matematika in kakšne takšne stvari s financami so jo zmeraj zanimale. so yea, she can't really be a fashionista, sry. po mamini smrti je stanje v familiji malček propadlo in lahk bi izgubili premoženje, zato sta se sestrici odločili, da bosta stvari vzele v svoje roke in sta skovale načrt pri katerem je melanie omožila ericha, njena sestrica pa je poskrbela za finance, kar je zadostovalu očetu,da jo je postavil na sovodilen položaj. sedaj v prihodnosti sem imela v mislih kakšen incident, kjer bo se (sicer ne preveč pametni) melanie posrečilo za firmo narediti nek super korak, kar bo očeta teh dveh deklic spodbudilo, da jima predlaga neko tekmovanje za vodilen položaj potem ko on umre. i can tell you melanie is going to fight, njena sestrica pa dvomim, da bo to dobro sprejemala, glede na to, da se že celo življeje trudi za to. okay, i need to stop c: but yea, take her, i promise you a lot of fun. fc je odprt, glede na to, da je melanie poročena in ima priimek njenega moža, je tudi celotno ime vaša izbira, in to v bistvu celo dopušča možnosti, da jo vzame že kak zasnovan lik na tem forumu. anyway, vseeno prosm, da se posvetujete z mano - pač da mi poveste glede fc ja (even tho i'm really fine with most of girls), pa da poveste še kakšne vaše ideje in to. i'm really open, lahko se prilagajam resno take her take her take her:3 | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Wanted ads Pet Feb 28, 2014 9:55 pm | |
| MRS. SOPHIA SMITH My Patrick will need his lovely (is she?) wife. Torej dekle je staro 26, 27 let, in je mojega lepotca zapustilo iz katerega koli razloga (to in vse ostale podrobnosti, bi se jaz kasneje dogovorila, če se bo kdo registriral, jasno). Ima triletnega sinčka Benjamina, vse ostalo pa ni določeno. Lahko si izmislite sami, naredite jo čimbolj zanimivo pretty please kar se tiče face claima, mi je praktično vseeno, sicer predlagam dve lepotički, s katerima se Sam lepo ujema - Jena Malone or Astrid Bergès-Frisbey. Pm me if you want to take her, and we'll make something great for The Smiths ;) |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Wanted ads | |
| |
| | | | Wanted ads | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |