skinny love
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
November 2024
PonTorSreČetPetSobNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top posters
the boss (177)
Wanted ads Vote_lcapWanted ads Voting_barWanted ads Vote_rcap 
melanie l. bauer (142)
caleb z. rainwater (141)
anamarie l. scott (130)
erich l. bauer (86)
tiana d. ayers (33)
joseph m. dixon (28)
lillian c. ayers (7)
dorothé s. rainwater (7)
destiny a. greyson (5)
Statistics
Imamo že 16 prijavljenih uporabnikov
Dobrodošlica! Novopridruženi/-a uporabnik/-ca je leo a. dixon

Uporabniki so skupaj objavili že 956 prispevkov in 195 subjects

Wanted ads

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
the boss
administrator
administrator
the boss

Število prispevkov : 177

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimePet Feb 28, 2014 3:43 am

WANTED ADS
Nazaj na vrh Go down
https://skinnylove.forumsl.net
erich l. bauer
male
male
erich l. bauer

Število prispevkov : 86
Kraj : hollywood, los angeles

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimePet Feb 28, 2014 3:59 am

Wanted ads Lara
    well erich is looking for his twin sister lara bauer!
    • 30 years old
    • born in bochum, germany
    • poklic po želji
    • spoiled little princess

face claim niti ni pomemben but pretty blue eyes are welcomed! laura vandervoort or amber heard maybe?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimePet Feb 28, 2014 4:17 am

julia's brother
torej iščem nekoga, ki bi vzel lik njenega starejšega brata.
starost je po želji, razen tega da naj bo seveda starejši od 21 let. 
face claim je tudi po želji. do svoje sestre bi naj bil zelo zaščitniški,
hkrati pa tudi njen najboljši prijatelj. so that's it Happy 

julia's meant to be
dobro s tem ne mislim zdaj da bi z njim ostala za vedno, ampak bi
juliji ukradel srce in bi menila da je končno našla tistega pravega.
kar bi lahko seveda pomenilo da bi skočila v zvezo ali pa bi zopet vse
skupaj propadlo in bi julia spet ostala brez svojega "princa" hihi(:
face claim je zopet po želji, starost tudi. tako da imate odprte roke.  Happy 

pm me if you want to take anyone(:
Nazaj na vrh Go down
melanie l. bauer
female
female
melanie l. bauer

Število prispevkov : 142

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimePet Feb 28, 2014 4:54 am

first middle surname,
Wanted ads Kas
išče se deklica - melaniina sestrica. torej what i know about her is, da je nekoliko mlajša od melanie, ampak vseeno ne preveč. torej, nekje v zgodnjih dvajsetih maybe. rodila se je v bogati družini, razvajenka, ki je vedno imela kar je želela - ampak kljub temu, je fanjte, lepi avtomobili in drage obleke niso nikoli tako pritegnili kot mojo melanie. raje je ždela za knjigami, predvsem matematika in kakšne takšne stvari s financami so jo zmeraj zanimale. so yea, she can't really be a fashionista, sry. po mamini smrti je stanje v familiji malček propadlo in lahk bi izgubili premoženje, zato sta se sestrici odločili, da bosta stvari vzele v svoje roke in sta skovale načrt pri katerem je melanie omožila ericha, njena sestrica pa je poskrbela za finance, kar je zadostovalu očetu,da jo je postavil na sovodilen položaj. sedaj v prihodnosti sem imela v mislih kakšen incident, kjer bo se (sicer ne preveč pametni) melanie posrečilo za firmo narediti nek super korak, kar bo očeta teh dveh deklic spodbudilo, da jima predlaga neko tekmovanje za vodilen položaj potem ko on umre. i can tell you melanie is going to fight, njena sestrica pa dvomim, da bo to dobro sprejemala, glede na to, da se že celo življeje trudi za to.
okay, i need to stop c: but yea, take her, i promise you a lot of fun. fc je odprt, glede na to, da je melanie poročena in ima priimek njenega moža, je tudi celotno ime vaša izbira, in to v bistvu celo dopušča možnosti, da jo vzame že kak zasnovan lik na tem forumu. anyway, vseeno prosm, da se posvetujete z mano - pač da mi poveste glede fc ja (even tho i'm really fine with most of girls), pa da poveste še kakšne vaše ideje in to. i'm really open, lahko se prilagajam resno take her take her take her:3
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimePet Feb 28, 2014 9:55 pm

Wanted ads Untitled-3 Wanted ads Untitled-4
    MRS. SOPHIA SMITH
    My Patrick will need his lovely (is she?) wife. Torej dekle je staro 26, 27 let, in je mojega lepotca zapustilo iz katerega koli razloga (to in vse ostale podrobnosti, bi se jaz kasneje dogovorila, če se bo kdo registriral, jasno). Ima triletnega sinčka Benjamina, vse ostalo pa ni določeno. Lahko si izmislite sami, naredite jo čimbolj zanimivo pretty please  Happy   kar se tiče face claima, mi je praktično vseeno, sicer predlagam dve lepotički, s katerima se Sam lepo ujema - Jena Malone or Astrid Bergès-Frisbey. Pm me if you want to take her, and we'll make something great for The Smiths ;)
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitimeSob Mar 01, 2014 3:14 am

Wanted ads Tumblr_mhrbn5nwMc1rxwdufo1_500
    moja punčara bi prav gotovo potrebovala resno zvezo z enim plavolasim lepotcem, ki ga vidite na sliki! sprva bi se njuna zveza znova in znova razdrla (torej nikakšen meant to be), vendar bi jima na koncu le uspelo priti skupaj. a bitter-sweet conversation is needed, please someone take him! i will love you forever!  Happy 
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Wanted ads Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Wanted ads   Wanted ads Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Wanted ads
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Wanted ads
» she wanted to be the sky