| Erich Bauer | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
the boss administrator
Število prispevkov : 177 Join date : 27/02/2014
| Naslov sporočila: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 2:59 am | |
| | |
|
| |
erich l. bauer male
Število prispevkov : 86 Join date : 27/02/2014 Kraj : hollywood, los angeles
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 8:55 am | |
| "everybody loved the move babe! it was fantastic!" [še vedno čisto navdušeno razglabljam&umes skoraj pogrnem potleh, ko pridem čez prag do stopnic] - [slečem suknjič&zopet pobrskam po lončku s tabletkami] "i'm going to the bathroom and i'll be back in a minute," [se ji nasmehnem&se odpravim proti kopalnici] | |
|
| |
melanie l. bauer female
Število prispevkov : 142 Join date : 28/02/2014
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:02 am | |
| [pridem v stanovanje cela razkurjena in vržem plašč na en stol.] [grem do šanka in si najprej mislim natočit kozarec viskija, potem pa si premislim in kar iz flaše nagnem.] [si grem z eno roko čez lase, potem pa ga pogledam.] you're not going anywhere. come here. [mu stopim nasproti, medtem pa odložim viski na eno mizo.] i'm done with this erich. i'm so fucking done with this. you can't just invite me somewhere and than get so freacking waisted that you embarrass me. do you realise tomorrow your 'the move' is going be all over the internet, tv and papers, right? [se vsedem na kauč in glavo naslonim v roke.] maybe we should just divorce.. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:36 am | |
| [se obrnem proti njej&tablete hitro pospravim v žep] "so what, after some time they will all forget about it, like they always do," [skomignem z rameni] "what?" [se zdrnem ko omeni ločitev] "no!" - "i love you baby," [stopim k njej&jo povlečem v objem] "i really do, don't make me sad now," [ji zašepetam] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:40 am | |
| you don't love me. [zmajem z glavo in pustim da me objame.] you can't look me in the eyes and say that you love me. [ga pogledam v oči.] can you?[zašepetam.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:44 am | |
| [jo pogledam&se poskušam zbrat] "i do love you melanie okay," - "you are one of the best things that have happened in my life althrough i... i'm not showing you my love so often." [zavzdihnem] "we were young but i loved you from the second i saw you. you simply hooked me," [se ji očarljivo nasmehnem&jo poljubim na čelo]
Nazadnje urejal/a Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:15 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:48 am | |
| [se mal nasmehnem in pogledam v tla.] you're always better liar when you're waisted. [pogledam mal na okoli.] maybe we should just get some rest and deal with all this tomorrow.. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Pet Feb 28, 2014 9:18 pm | |
| "i never lie," [glasno protestiram] "maybe sometimes, but not to you baby," [se nasmehnem][prikimam&se malce odmaknem] "okay," - "i'll just go to the bathroom like i said and i'll be back in a minute," [si popravim frizuro&hodim proti kopalnici] - [se umes ustavim&pogledam nazaj proti njej, ji pošljem lupčka&se zaprem v kopalnico] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:11 am | |
| [sam zmajem z glavo ko gre, ter vzamem viski ter spijem še malo.] [grem potem v spalnico in si začnem slačiti oblačila, ter se oblačiti v spalno srajco.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:20 am | |
| [pobrskam po žepu&vzamem tabletke] [si natresem v dlan&jih spijem skupaj z vodo] - [razrahljam kravato, slečem srajco in hlače - ostanem v spodnjicah&si oblečem še ohlapno majco] "darling did you see my phone?," [vprašam, ko pridem v sobo] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:23 am | |
| [pogledam na okoli.] the last time i saw it, you were texting your minion peter or what's his name again, that we're going in monte carlo. [potegnem usta v ravno črto.] what about that anyway? are we leaving tomorrow, did you even reserved the plain tickets and everything? [odgrnem posteljo in zrahljam svoj pojšter.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:30 am | |
| "oh right," [grem iskat telefon] "i can't find it sweetheart," [zaupijem iz hodnika]"yes, i reserved everything," [oklevajoče rečem&dalje iščem mobilnik] - [hodim gor&dol po hiši]
| |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:35 am | |
| [zavzdihnem in se vležem v posteljo, ter samo strmim v steno.] why you need it now so desperately anyway? [zakričim.]phone can wait till tomorrow. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:40 am | |
| "no it can," [se zaderem nazaj&še vedno stopicam gor in dol] "it's my phone, what if someone will need me and i won't answer? and the company!" [se spomnim na kopalnico] - [najdem telefon ob umivalniku] "thanks god," [hitro zbrišem vse sms-je&klice od grace] "i found it honey!" [veselo rečem] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:50 am | |
| i can already see you in monte carlo, having an affair with your phone instead of me. [zavijem z očmi.] great for you. [zagrenjeno zakričim, ko najde telefon.] [se obrnem na svojo stran postelje in se mal zdrznem.] honey, can you give me one of yours pills for your back? i start to feel pain as well. [se primem za hrbet in se mal raztegnem.] ouuuch. | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:53 am | |
| [se prikažem ob vratih spalnice&postojim] "m-m-my what honey?" [zajecljam] "no," - "i mean those pills are just for me, for my back," - "you know, doctor gave them to me," [skušam govorit čim bolj prepričjivo] "but i can give you a sexy massage," [pomigam z obrvmi&se nasmehnem] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 12:57 am | |
| [se vstnanem in se držim za križ.] i'm sure they will help me as well. just for few days. when we return back from monte carlo, i'll visit my doctor, i promise. [grem mimo njega in se mu nasmehnem.] where do you hide them anyway? [vzamem njegov suknjič in gledam v njegove žepe.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:01 am | |
| [pristopim k njej&jo primem za roko] "maybe i've lost them, i don't know." [skomignem z rameni] "come on, let's go back to bed, you will feel soooo much better in the morning. i'm pretty sure of that." [ji dam poljub na lice&ji iz druge roke vzamem mojo jakno&jo odložim nazaj na obešalnik] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:07 am | |
| no, i'm pretty sure i saw them in your hands when you were about to go in bathr- bathroom, there you have them! [se mu izvijem ter grem po stopnicah v kopalnico.] [gledam na okoli in najdem lonček.] here they are. [zamrmram in gledam kje so navodila za uporabo.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:12 am | |
| [hitro pohitim zanjo&ji vzamem lonček s tabletkami] "no, no, no! don't take them," - [dam roke za hrbet] "um, baby... i think we need to - talk. maybe." [skomignem z rameni&se vsedem na rob banje] | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:15 am | |
| [ga postrani pogledam in prekrižam roke.] erich bauer, what's going on? | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:17 am | |
| "um, you know these pills," [oklevajoče rečem] "they are not like pills pills, they are more like vitamins," [nagnem glavo vstran&jo gledam] "nothing dangerous," - "just to make me feel a little bit better," [nadaljujem s premori] "baby, can we have sex?" | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:21 am | |
| [ignoriram tisto o seksu in odprem usta ter ga šokirano pogledam.] they are drungs, aren't they? you're taking drugs! [mu izpulim tablete iz rok in jih pogledam.] for how long exactly? [ga jezno pogledam.] do you have any idea what would media do to us if they'd know about it?! or if i send you to rehab?! [se derem nanj in sem jezna.] for god sake, you'll stop with this. now! [odprem lonček in stresem tablete v wc školjko potem pa potegnem vodo.] | |
|
| |
erich l. bauer male
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:24 am | |
| "i said they aren't dangerous! they were for my back baby! i-i..." [samo obupano gledam, ko jih strese v wc školjko] "it's not like i'm addicted or something," - "for fun, for my back pain." [se izgovarjam] "sugarpie, don't be mad at me, come on," [stopim k njej&jo božam po roki] "i'm clean okay," | |
|
| |
melanie l. bauer female
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer Sob Mar 01, 2014 1:29 am | |
| oh, really? you're clean? [mu z dvema prstama tako odprem oko.] your pupil is as big as my vagina for god sake! [ga potisnem vstran od sebe, ter mu začnem žugati s prstom.] if i ever, ever, see this pills again, i'm divorcing you and sending you to rehab. [skomignem z rameni.] easy like that. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Erich Bauer | |
| |
|
| |
| Erich Bauer | |
|