| melanie l. bauer | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
melanie l. bauer female

Število prispevkov : 142 Join date : 28/02/2014
 | Naslov sporočila: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 4:29 am | |
| | |
|
 | |
joseph m. dixon male

Število prispevkov : 28 Join date : 05/05/2014
 | |
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 4:48 am | |
| [rahlo zazijam, ko odpre vrata in se za nekaj trenutkov zmedem] "oh, you were waiting for me? well that's great!" [se ji zapeljivo nasmehnem, stopim korak proti njej in zaprem vrata za sabo] [nato se spomnim na časopis, ki ga držim v roki in se spomnim zakaj sem tu] "no, no, now it's not the time for this!" [se obrnem stran od nje in se zazrem v steno] "why haven't you told me you are married? and also to erich bauer? where is he, anyway?" | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 4:58 am | |
| [jo malo manj jezno pogledam in se usedem na posteljo] "look, i'm kinda famous myself. i don't really seek for troubles with rich husbands. this could really hurt my career." [zmajem z glavo in zavzdihnem] "i never wanted to be a home wrecker. but the other day, i really liked you, and you seemed like fun person. and when we agreed to relationship with no strings attached. that was awesome. but..." [se že skor čist umrim in jo končno spet pogledam] "i don't know." | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 5:18 am | |
| [zavzdihnem in jo pogledam] "well... i guess, i should go." [vstanem in grem proti vratom] [se ustavim pred vrati in se obrnem proti njej] "melanie, if you want this to work... no more lies and secrets, okay?" [hitro stopim preko sobe do nje, jo dvignem tako, da ovije noge okoli mene in jo poljubim] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 5:24 am | |
| [ji vrnem poljub in jo resno pogledam] "do you promise me?" [se ji nasmehnem, jo položim na posteljo in jo nežno pobožam po obrazu] "so... where were we?" [ji pomežiknem, razgrnem brisačo, ki jo je imela zavito okoli sebe in jo začnem poljubljati na vrat] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 5:34 am | |
| [se zasmejem in pokimam] "okay, i'll do my best." [stokam, in ji grem z rokami počasi čez golo telo ter jo poljubljam] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 5:45 am | |
| [ležim poleg nje in ji vrnem poljub] "well, you aren't bad either." [se ji nasmehnem, jo pobožam po trebuhu in jo nekaj časa samo gledam] "please, allow me to spoil you, okay? what do you want? maybe dinner? i know how to cook." [še kar ležim poleg nje in jo ponovno poljubim] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Pon Maj 05, 2014 7:29 am | |
| [odkimam] "oh, no melanie, i'm not really husband material. i am a lover." [ji pomežiknem, vstanem, iz tal poberem spodnjice, si jih oblečem in jo pogledam] "dinner it is. do you like sushi?" [se odpravim v kuhinjo, si umijem roke in brskam po hladilniku] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Tor Maj 06, 2014 3:03 am | |
| [list][začnem pripravljat stvari za sushi in zavpijem iz kuhinje] "no, i don't need your help. but you can still come here and hang out with me, if you want." [zavrem vodo in dam kuhat riž] "i'm sorry to talk about this again, but... why did you even married your husband?" | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Tor Maj 06, 2014 3:16 am | |
| [še naprej pripravljam, režem ribo in alge] "ohh, you poor thing. so you're marriage is mostly business?" [malo privzdignem obrvi, jo pogledam in se ji nasmehnem] "no, no, i'm not a commitment kind of guy. it's always something like this for me. no strings attached. but that doesn't mean i don't like to spoil my ladies." [se zasmejem in še vedno režem ribo] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Tor Maj 06, 2014 4:08 am | |
| [začnem zvijati sushi in jo resno pogledam] "since we started this, you were the only one. but i'm not gonna lie to you, if this is casual, i might jump in bed once in a while with some other girl. and if that's not okay with you..." [mal zauzdihnem, si obrišem roke v krpo in grem do melanie] "but whenever you call me, i'll be there. just remember, that i'm not your boyfriend, but a casual lover. is that okay with you, or...? because we can talk about it."[jo nežno poljubim in jo lepo pogledam] | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
joseph m. dixon male

| Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer Sre Maj 07, 2014 3:40 am | |
| [jo pogledam in se ji nasmehnem] "are you sure that you're okay with this?" [ji vrnem poljub in grem nazaj do pulta] [končujem sushi in jo pogledam] "i had actually. i had a girlfriend for two years. but since then, no one. [se ji nasmehnem in prinesem krožnik s sushijem na mizo] "hungry, baby?" | |
|
 | |
melanie l. bauer female

| |
 | |
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: melanie l. bauer  | |
| |
|
 | |
| melanie l. bauer | |